Compania

TRANSIMONT este o companie tanara, infiintata la inceputul anului 2003, la initiativa  domnului Michele Carnessali. In momentul demararii investitiei din Romania, dl. Carnessali avea o experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor metalice industriale si al prelucrarilor mecanice.
Activitatea fimei a inceput  prin asigurarea de personal necesar punerii in functiune si service-ul pentru diferite tipuri de masini si utilaje din domeniul siderurgic.

Pe parcursul anilor, Transimont a crescut si in prezent acopera exigentele pietei la 360 grade, de la design la constructia si intretinerea liniilor de productie sau parti din acestea (sisteme de transfer tevi/bare si tabla, paturi de racire pentru bare si tabla, manipularea masinilor industriale, ferăstraie mecanice, tije de îndreptare și plăci, platforme de ridicare, benzi transportoare etc.), de la faza de premontaj la sediu pana la montaj si asamblare a propriilor furnituri la sediul clientului.
Firma are peste 180 de angajati.

Sediul social e situat in Cluj-Napoca, in timp ce activitatea de productie se afla la 80 km de sediu la Zalau. Transimont are  un atelier de 3600 mp  cu trei sectii, 6 macarale de 10, 20 si 30 de tone si o cabina de vopsire si sablare.

Transimont este in prezent in masura sa satisfaca cerintele propriilor clienti, actuali si potentiali, atat in industria grea cat si usoara, datorita utilajelor moderne folosite si a competentei profesionale a propriilor angajati. O atentie deosebita acordata unitatii echipelor de profesionisti din diferite departamente au permis firmei sa-si diversifice in acesti ani productia si propriul portofoliu de clienti. Participarea la targuri internationale atat ca expozant cat si ca vizitator a dezvoltat noi contacte si noi clienti in diferite ramuri ale industriei siderurgice, care au permis implementarea unor noi metode de productie datorita achizitiei de masini noi si ustensile.


De asemenea, in aprilie 2013 Transimont a reorganizat o activitate deja demarata, cu lucrari mecanice de dimensiuni mici si medii in apropierea atelierului principal pentru a putea satisface mereu exigentele clientilor.

TRANSIMONT utilizeaza sistemul de gestiune integrata conform normelor EN ISO 9001/2008, SR EN ISO 14001/2005, SR OHSAS 18001/2008 SI SA 8000/2008. Auditul certificarii a avut loc in februarie 2012.

 News

Parteneri

Certificari